Sitemap
- Home
- Video
- Agenda
- Maandelijkse Luxe Brunch - oktober
- Maandelijkse Luxe Brunch - Allerheiligen
- Maandelijkse Luxe Brunch - Wapenstilstand
- Maandelijkse Luxe Brunch - Sintbrunch
- Spaanse avond
- Herfstdiner
- ONTBIJTBRUNCH
- Valentijnsdiner
- Burgers & Bier avond
- Maandelijkse Luxe Brunch
- Afhaal Feestdagen
- Afhaal Pasen
- Afhaal Webshop
- Waardebon
- Feestzaal
- Levering - Traiteur De Jacht
- Huur springkasteel
- Team De Jacht
- Luxe brunch
- Menu's
- Foto album
- Sfeerbeelden
- Food Afhaal
- Food
- Inkom en buitengevel
- Zaal boven met terras aan de boskant
- Zaal beneden met terras aan straatkant
- Seminarie
- Fijne Feestdagen
- Dieric Bouts Menu
- Reviews
- Nieuwsbrief
- Feestmenu
- Seizoensmenu
- Kindermenu
- All-in BBQ formules
- Stuur ons een bericht
- Algemene verkoopsvoorwaarden
- Contact
- Facebook - Invite Friends
- Afhaal Valentijn Heverlee
- Bereikbaarheid
Webshop
- Webshop
- Categorieën
- buffet-en-brunch
- afhaalmenus
- voorgerechten-1
- hoofdgerechten-1
- desserten
- extra
- drank
- cadeaubon
- streekproducten
- Producten
- Hoofdgerecht: Gelakte heekfilet, gewokte groentjes, pompoen, eryngii, duchesse aardappel
- Cadeaubon
- Appelsap Van Hellemont 75 cl
- Appelkerssap Van Hellemont 75 cl
- Fles witte wijn - Chardonnay 75cl
- Fles rode wijn - Chaumel Merlot - 75 cl
- Cava GM
- Chardonnay Meerdael schuimwijn
- FEESTBUFFET p.p. mogelijk vanaf 10p.
- Upgrade buffet: Aardappelsalade - opgelegde groentjes – kruiden –ui p.p.
- Upgrade Buffet: Pastasalade - spirelli – zongedr. tomaat – pijnboompitten- tuinkruiden p.p.
- Hoofdgerecht: Feestelijk gevulde kalkoenfilet - kruidenmix ‘De Jacht’, gelakt witloof, reuze brunoise wintergroenten, fine champagnesaus, verse kroketten
- Soep: Tomatensoep – room - balletjes (0,5 l)
- Hoofdgerecht: Zeetongrolletjes, gestoofde wintergroenten brunoise, duchesse aardappel, miso saus, waterkers
- Soep: Aardappel-truffelsoep, mini coquilles, gebakken prei (0,5 l is één portie)
- Tripel V box met 2 x Tripel V - 1 glas - onderzetters
- Afhaalmenu feestdagen GOUD
- Afhaalmenu feestdagen BRONS
- Afhaalmenu feestdagen ZILVER
- Afhaalmenu feestdagen KIND
- Hoofdgerecht: Hertenrugfilet, gevulde raap, winterbrunoise, peer in rode wijn, gelakt witloof, gratin dauphinois, peperkoek-wildsaus
- Extra: Hapjes assortiment (vis-vlees-veggie) (per 20 st.)
- Extra: Assortiment warme vegetarische hapjes (per 20 st.)
- Extra: Verse kroketjes
- Extra: Romige duchesse aardappelen
- Extra: Gratin
- Extra: Assortiment groenten warm
- Extra: Assortiment groenten koud
- Extra: Broodjes en boter
- Extra: Extra warme saus
- Extra: Extra koud sausjes
- Hoofdgerecht KIND: Kalkoenfilet, gestoofde wortelschijfjes, aardappel wafeltjes, appelcompote
- Extra: Assortiment koude vegetarische hapjes (per 20 st.)
- Voorgerecht: Halve kreeft Belle-vue, salade van juliennegroenten, cocktailsaus, tomaat, komkommer, ei, sangoscheuten
- Dessert kids: Chocolade kerstbal
- Dessert extra: Huisgemaakte koekjes 'De Jacht'
- Dessert: Pure chocolade, mousse van rode vruchten-cassis, brownie, cremeux van pistache (Veggie)
- Dessert: Sinaas gebak, Grand Marniermousse, ganache bittere chocolade, orangette (Veggie)
- Hoofdgerecht: Arancini met lopende vulling 'ras el hanout', gestoofde wintergroenten, vrolijke wintersnippers (Vegan)
- Voorgerecht: Duroc d’Homard met opgelegde ui, toast en zeewiersalade
- Afhaalbox feestdagen ERTS voor 2 personen
- Huiskamertoneel 'Four Drags and a Funeral' met broodjesmaaltijd om 13u00
- Voorgerecht: Groentenpaté met tofu, pompoen, cashewnoot, opgelegde ui, chutney van witloof (Vegan)
- Dessert: Sinaas gebak, Grand Marnier panna cotta, ganache bittere chocolade, orangette (VEGAN)
Contacteer De Jacht Heverlee
keyboard_arrow_up